viens prie vieno mano giminej be tokios silkes nei viena svente nepraeina :) (ai tik tiesa razinu pas mus nededa). "Feniksas" <audriusTRINTI@TRINTIcablenet.lt> wrote in message news:hgq4ci$obp$1@trimpas.omnitel.net... > nusiperki pasudytos (ne marinuota!) silkes file, sudyta vandenyje, ne > aliejuje, jei akivaizdziai per suru - perplauti gausiai vandeniu > perpjauni per viduri isilgai ir skersai kas 5-10mm > dedi sluoksni i ~3-4cm aukscio salotine, kad uzsidengtu dugnas > imi morku, mazdaug tiek pat svorio kiek ir silke, supjaustai siaudeliais, > bet ne per smulkiai!!! apkepini aliejuje, kol apskrus, pagal skoni kepimo > pabaigoje idedi siek tiek pomidoru padazo. > is keptuves dedi sluoksni ant virsaus, turetu but mazdaug tokio pat kaip > ir silke. > imi svogunu, taip pat mazdaug tiek, kiek ir silkes/morku, supjaustai 1/4 > apskritimais ir dedi pakepinti, kepimo pabaigoje idedi kelias razinas, > sakyciau ~10 razinu 1 svogunui. > imi is keptuves ir dedi trecia sluoksni ant morku. palauki kol atves ir > tada i saldytuva - skaniausia po 2+ valandu. > > sita patiekala valgau gal koki 20 ir daugiau metu, atsinesiau is savo > seimos, dabar pats ruosiu kiekvienoms kucioms. > > surasysiu ingredientus > -1kg sudytos vandenyje silkes file (be odos, aisku ja galima pasalinti) > -800g-1kg morku > -800g-1kg svogunu > -~20 razinu > -keli saukstai pomidoru padazo ar tyres > -aliejus > > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:hgq2g9$lan$1@trimpas.omnitel.net... >> Prisizadejau uosvienei, kad as nupirksiu ir paruosiu silkes Kuciu stalui. >> Tai ka anksciau darydavau,jau ir paciam nusibodo ir kitiems gali buti >> pabode, tai noreciau isgirsti kitu patarimu - inesti naujoviu. Is anksto >> dekoju! >> >> >> >>