Nezinau kokias silkes darydavai todel galiu pasikartot, bet mestelsiu keleta savo megstamiausiu. Turiu toki isitikinima, kad skani silke iseina tik is geros neskrostos sikles su galva, o ne is visokiu fileiku vakumuose privarytu ivairiausiu skoniu ir chemijos. O seip tai man labai skanu (pirmi 2 receptai netinka nemegstantiems ar ignoruojantiems majoneza): silke su pupelem Bajoru silke neskrosta su galva (cia ne reklama, kazkada buvo diskusija ir buvo man pritarianciu, kad sita silke super) isvalom supjaustom gabaliukais. Isdeliojam i silkine. Ant virsaus dedam virtas baltas ir raudonas pupeles mazdaug tokiu paciu sluoksniu kaip ir silke, barstom svieziai grustais pipirais, uzpilame majonezu ir papuosiam petruskom. silke su kaiusiniu ir fermentiniu suriu (mano da best) Ta pati silke kaip ir pirmam recepte isdeliota silkinej. Panasaus storumo sluoksniu kaip ir silkes dedam smulkiai kapota kiausini uzpilame majonezu gausiai barstom ant virsaus tarkuoto fermentinio surio (as renkuosi Rokiskio). Dar vienas receptas kuri daro mano mama ir sita silke namiskiu buna suvartojama pirmiausia :). Silke kaip ir pirmuosiuos receptuos. Ant virsaus dedami smulkiai pjaustyti dziovinti baravykai pries tai ismirkyti, apvirti ir apkepti su svogunais. "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:hgq2g9$lan$1@trimpas.omnitel.net... > Prisizadejau uosvienei, kad as nupirksiu ir paruosiu silkes Kuciu stalui. > Tai ka anksciau darydavau,jau ir paciam nusibodo ir kitiems gali buti > pabode, tai noreciau isgirsti kitu patarimu - inesti naujoviu. Is anksto > dekoju! > > > >