šiaip jautiena minkšta būna tik pusžalė (pats pastebėjai), arba troškinama laaaabai ilgai. 2-2,5 val., nepriklausomai nu priedų. Nuo mėsos šiek tiek priklauso, bet pamėgink troškinti ilgiau ir nustebsi :) "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141... > Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - > pastoviai mesa kieta. Perku > jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, imu > is jo ispjova ir su ja viskas ok. > Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine gaunasi. > Paklausiau uosvienes, kaip ji > guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau > tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant > keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" > visai skanus ir nekieti buvo :) ) su > siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem ir > svogunais ir siek tiek vandes > (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos ugnies > apie valanda troskinu - kieta, > dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir > suverciu skarbonke pomirodu > konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. > Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad > gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur darau > esmine klaida? > > Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo > normali, pakankamai minksta ir > skani - ragavau :)