Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: MaRiUs
Data: 2010-04-28 14:11:37
cia tas toks pliktelejes tamsias plaukas ir su usiukais ?
as pas ta perku visada ...

O del mesos apkepinimo, tai greitai apkepinant "uzsidaro poros" mesoje 
ir sultys lieka viduje, del ko mėsa neissdziusta troskinama.
Siaip aviena belekokia troskinu net nekepinta stikliniam inde su 
darzovem tai byra nuo kaulu netgi....apie jokius kietumus nei kalos nera....

2010.04.28 11:42, Night rašė:
> +37068263040 Arunas, buna Kauno urmo bazes turguje
>
>
> "UmR"<linrdn@linrdn.com>  wrote in
> news:hr8qrc$971$1@trimpas.omnitel.net:
>
>> "Night"<vkumpikas@**gmail.com>  wrote in message
>> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
>>> Perku
>>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai,
>>> imu is jo ispjova ir su ja viskas ok.
>>
>> pasidalink kontaktais pls:)
>>
>>
>

-- 
MaRiUs
Kaunas