Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: Linas Petkevičius
Data: 2010-05-02 00:36:55
O ka tu ėdi?
"007" <nera@muilo.nu> wrote in message
news:hri6cl$cub$1@trimpas.omnitel.net...
> man nesvarbu ka jus edat... sakau kaip yra... troskinkit, kepkit, darykit
> kaip Jums patiknka...
>
> "007" <nera@muilo.nu> wrote in message
> news:hri5fu$cab$1@trimpas.omnitel.net...
>> durniu laivas... atsiminkit viena dalyka... Lietuvoje visa jautiena yra
>> pieniniu karviu mesos, jei nori troskink nors ir para ji bus kieta. Tikra
>> jautiena yra tik mesiniu galviju, kuri yra brangi ir mums lietuviam
>> neiperkama. Ukininkai Lietuvoje tokia mesa eksportuoja... todel sekmes
>> medziokleje uzsienyje :DD
>>
>>
>> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message
>> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
>>> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti -
>>> pastoviai mesa kieta. Perku
>>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai,
>>> imu is jo ispjova ir su ja viskas ok.
>>> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine
>>> gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji
>>> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau
>>> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant
>>> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare"
>>> visai skanus ir nekieti buvo :) ) su
>>> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem
>>> ir svogunais ir siek tiek vandes
>>> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos
>>> ugnies apie valanda troskinu - kieta,
>>> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir
>>> suverciu skarbonke pomirodu
>>> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau.
>>> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad
>>> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur
>>> darau esmine klaida?
>>>
>>> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo
>>> normali, pakankamai minksta ir
>>> skani - ragavau :)
>>
>>
>
>