nesuprantu, sakai zmonem kaip geriau... visada atsiranda debilu kurie sakni knisa... pasikartosiu, man nesvarbu... gyvenkit ilgai ir laimingai... sekmes :) P.S. Daiva D., tu teisi... ipirkti galima... bet ne kiekviena diena :) "Linas Petkevičius" <linas@NONONOinfonova.lt> wrote in message news:hri6tm$d8d$1@trimpas.omnitel.net... >O ka tu ėdi? > > > > "007" <nera@muilo.nu> wrote in message > news:hri6cl$cub$1@trimpas.omnitel.net... >> man nesvarbu ka jus edat... sakau kaip yra... troskinkit, kepkit, darykit >> kaip Jums patiknka... >> >> "007" <nera@muilo.nu> wrote in message >> news:hri5fu$cab$1@trimpas.omnitel.net... >>> durniu laivas... atsiminkit viena dalyka... Lietuvoje visa jautiena yra >>> pieniniu karviu mesos, jei nori troskink nors ir para ji bus kieta. >>> Tikra jautiena yra tik mesiniu galviju, kuri yra brangi ir mums >>> lietuviam neiperkama. Ukininkai Lietuvoje tokia mesa eksportuoja... >>> todel sekmes medziokleje uzsienyje :DD >>> >>> >>> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message >>> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141... >>>> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - >>>> pastoviai mesa kieta. Perku >>>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, >>>> imu is jo ispjova ir su ja viskas ok. >>>> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine >>>> gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji >>>> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau >>>> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant >>>> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" >>>> visai skanus ir nekieti buvo :) ) su >>>> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem >>>> ir svogunais ir siek tiek vandes >>>> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos >>>> ugnies apie valanda troskinu - kieta, >>>> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir >>>> suverciu skarbonke pomirodu >>>> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. >>>> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad >>>> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur >>>> darau esmine klaida? >>>> >>>> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo >>>> normali, pakankamai minksta ir >>>> skani - ragavau :) >>> >>> >> >>