Jautienos gabaliukai čenachinėse man po valandos jau minkštutėliai būna. O burgundišką jautienos troškinį beveik 3 val. ant lėtos ugnies verdu, tai būna super. Kitaip jautienos minkštos neišgaunu :) On 2010.04.28 10:28, A&G wrote: > troskinu moliniuose indeliuose (ala cenakus) ir visada minksta gaunasi, tik troskint reikia 1.5-2 val., manau tas pats butu ir britvone > "Night"<vkumpikas@**gmail.com> wrote in message news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141... >> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - pastoviai mesa kieta. Perku >> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, imu is jo ispjova ir su ja viskas ok. >> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji >> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant >> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" visai skanus ir nekieti buvo :) ) su >> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem ir svogunais ir siek tiek vandes >> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos ugnies apie valanda troskinu - kieta, >> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir suverciu skarbonke pomirodu >> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad >> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur darau esmine klaida? >> >> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo normali, pakankamai minksta ir >> skani - ragavau :)