Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: ALORA
Data: 2010-04-28 16:43:24
vienas kulinaras porino, kad apkepinus troškinamą mėsą, iš vienos pusės vis 
tiek mažiau skonį suteikiančių medžiagų pasišalina, iš kitos pusės reikia 
mažiau troškinti. Kadangi neturiu didelio britvono, o 2 mažesnius, reiks 
kada išmėginti, į vieną dėti apkepintą jautieną, o į kitą ne. Tada bus 
galima padaryti išvadas :)

"Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message 
news:Xns9D689AB31EB6Bvytistbslt@194.176.32.141...
> Jo, nedaug ten ju yra "jautininku". Man atrodo, ta teorija su poromis po 2 
> valandu troskinimo nebegalioja,
> manau, kad jos sekmingai atsidaro vel po kurio laiko :)
>