Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: A&G
Data: 2010-04-28 10:28:52
troskinu moliniuose indeliuose (ala cenakus) ir visada minksta gaunasi, tik troskint reikia 1.5-2 val., manau tas pats butu ir britvone
"Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141...
> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - pastoviai mesa kieta. Perku 
> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, imu is jo ispjova ir su ja viskas ok. 
> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji 
> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant 
> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium rare" visai skanus ir nekieti buvo :) ) su 
> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su morkytem ir svogunais ir siek tiek vandes 
> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos ugnies apie valanda troskinu - kieta, 
> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir suverciu skarbonke pomirodu 
> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau.  Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad 
> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur darau esmine klaida? 
> 
> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji buvo normali, pakankamai minksta ir 
> skani - ragavau :)