Va cia su tavim sutinku.plius dar veisle kokia nors "lietuvos zalmarge"... "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message news:hria5u$f4d$1@trimpas.omnitel.net... > Prie ko cia saslykas, esme mesos kokybeje, jei jin sudina nevalgoma, > tampri kaip guma ir galvijas vietoje to kad kiaurus metus ganytusi > laukuose 9 menesius is 12 yra seriamas cheminiais kombikormais, vadink jo > mesa kaip tik nori nuo to ji steiku netaps basta, end of story, kaput > > > Linas Petkevičius wrote: >> Labai primena,kai kas nors pradeda aiskint, koks turi buti tikras >> shashlykas. >> >> "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message >> news:hri9j9$eq9$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ikisiu savo kapeika, kad su lietuviska jautiena yra bedu, nezinau kaip >>> galima gaminti steika is lietuviskos jautienos ( gausis kepta jautiena, >>> bet ne steikas), jei normalus steikas dazniausiai gaunamas is tokiu >>> veisliu kaip belgium blue, angus, welsh black ir urugvajaus veisles, kur >>> ta jautiena beveik zalia gali valgyti kuri yra tokia minksta kad ja >>> nekepta nevirta gali pirstais plesyti, deje as tokiu gabaliuku Lietuvoj >>> nesu mates, kaip bebutu gaila tik uzsienyje o ir galu gale pas mus >>> jautienos valgymo bei gaminimo tradiciju nelabai rasta, kiauliaedziai >>> esame :) >>> >>> Linas Petkevičius wrote: >>>> O ka tu ėdi? >>>> >>>> >>>> >>>> "007" <nera@muilo.nu> wrote in message >>>> news:hri6cl$cub$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> man nesvarbu ka jus edat... sakau kaip yra... troskinkit, kepkit, >>>>> darykit kaip Jums patiknka... >>>>> >>>>> "007" <nera@muilo.nu> wrote in message >>>>> news:hri5fu$cab$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> durniu laivas... atsiminkit viena dalyka... Lietuvoje visa jautiena >>>>>> yra pieniniu karviu mesos, jei nori troskink nors ir para ji bus >>>>>> kieta. Tikra jautiena yra tik mesiniu galviju, kuri yra brangi ir >>>>>> mums lietuviam neiperkama. Ukininkai Lietuvoje tokia mesa >>>>>> eksportuoja... todel sekmes medziokleje uzsienyje :DD >>>>>> >>>>>> >>>>>> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message >>>>>> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141... >>>>>>> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio >>>>>>> padaryti - pastoviai mesa kieta. Perku >>>>>>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas >>>>>>> seniai, imu is jo ispjova ir su ja viskas ok. >>>>>>> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine >>>>>>> gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji >>>>>>> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau >>>>>>> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant >>>>>>> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium >>>>>>> rare" visai skanus ir nekieti buvo :) ) su >>>>>>> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su >>>>>>> morkytem ir svogunais ir siek tiek vandes >>>>>>> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos >>>>>>> ugnies apie valanda troskinu - kieta, >>>>>>> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir >>>>>>> suverciu skarbonke pomirodu >>>>>>> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. >>>>>>> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad >>>>>>> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur >>>>>>> darau esmine klaida? >>>>>>> >>>>>>> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji >>>>>>> buvo normali, pakankamai minksta ir >>>>>>> skani - ragavau :) >>>>>> >>>>>> >>>>> >>>>>