Kad kiauliena man ne taip skanu, o be to guliasas is jautienos daromas... Tas apkepimas ant gerai ikaitintos manau troskiniui negalioja, kadangi per laika ten vis tiek visas skystimas is mesos isbega, cia ne kepsnys. "TomS" <ner@ner.ner> wrote in news:hr8oh5$5op$1@trimpas.omnitel.net: > O tu bandyk kiauliena. Beje apkepi tikiuosi an gerai ikaitintos > keptuves? Svogunus beje irgi apkepi? > > "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message > news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141... >> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio padaryti - >> pastoviai mesa kieta. Perku >> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas seniai, >> imu is jo ispjova ir su ja viskas ok. >> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine >> gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji >> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. Supjaustau >> tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant >> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium >> rare" visai skanus ir nekieti buvo :) ) su >> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su >> morkytem ir svogunais ir siek tiek vandes >> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant mazos >> ugnies apie valanda troskinu - kieta, >> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos ir >> suverciu skarbonke pomirodu >> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. >> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad >> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. Kur >> darau esmine klaida? >> >> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji >> buvo normali, pakankamai minksta ir >> skani - ragavau :) > >