Prie ko cia saslykas, esme mesos kokybeje, jei jin sudina nevalgoma, tampri kaip guma ir galvijas vietoje to kad kiaurus metus ganytusi laukuose 9 menesius is 12 yra seriamas cheminiais kombikormais, vadink jo mesa kaip tik nori nuo to ji steiku netaps basta, end of story, kaput Linas Petkevičius wrote: > Labai primena,kai kas nors pradeda aiskint, koks turi buti tikras > shashlykas. > > "trickyvic" <meilas@meilas.lt> wrote in message > news:hri9j9$eq9$1@trimpas.omnitel.net... >> Ikisiu savo kapeika, kad su lietuviska jautiena yra bedu, nezinau kaip >> galima gaminti steika is lietuviskos jautienos ( gausis kepta >> jautiena, bet ne steikas), jei normalus steikas dazniausiai gaunamas >> is tokiu veisliu kaip belgium blue, angus, welsh black ir urugvajaus >> veisles, kur ta jautiena beveik zalia gali valgyti kuri yra tokia >> minksta kad ja nekepta nevirta gali pirstais plesyti, deje as tokiu >> gabaliuku Lietuvoj nesu mates, kaip bebutu gaila tik uzsienyje o ir >> galu gale pas mus jautienos valgymo bei gaminimo tradiciju nelabai >> rasta, kiauliaedziai esame :) >> >> Linas Petkevičius wrote: >>> O ka tu ėdi? >>> >>> >>> >>> "007" <nera@muilo.nu> wrote in message >>> news:hri6cl$cub$1@trimpas.omnitel.net... >>>> man nesvarbu ka jus edat... sakau kaip yra... troskinkit, kepkit, >>>> darykit kaip Jums patiknka... >>>> >>>> "007" <nera@muilo.nu> wrote in message >>>> news:hri5fu$cab$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> durniu laivas... atsiminkit viena dalyka... Lietuvoje visa jautiena >>>>> yra pieniniu karviu mesos, jei nori troskink nors ir para ji bus >>>>> kieta. Tikra jautiena yra tik mesiniu galviju, kuri yra brangi ir >>>>> mums lietuviam neiperkama. Ukininkai Lietuvoje tokia mesa >>>>> eksportuoja... todel sekmes medziokleje uzsienyje :DD >>>>> >>>>> >>>>> "Night" <vkumpikas@**gmail.com> wrote in message >>>>> news:Xns9D68654E686D6vytistbslt@194.176.32.141... >>>>>> Uzsi#$sau kauriauti - niekaip nesigauna padoraus torskinio >>>>>> padaryti - pastoviai mesa kieta. Perku >>>>>> jautiena is patikrinto mesininko - patikrinto, nes pazistamas >>>>>> seniai, imu is jo ispjova ir su ja viskas ok. >>>>>> Troskiniui bandziau mente, krutinele - nu fig, kieta arba gumine >>>>>> gaunasi. Paklausiau uosvienes, kaip ji >>>>>> guliasa daro - sako is kumpio. Nu ok, nusipirkau kumpio. >>>>>> Supjaustau tokiais 2x2 - 2x1 cm gabaleliais, ant >>>>>> keptuves, apkepu (beje, po apkepimo tie gabaliukai tokie "medium >>>>>> rare" visai skanus ir nekieti buvo :) ) su >>>>>> siek tiek druskos, siek tiek prieksoniu, dedu i troskintuva su >>>>>> morkytem ir svogunais ir siek tiek vandes >>>>>> (supykau ant sultinio kubeliu - yra E621) uzvoziu dangti, ant >>>>>> mazos ugnies apie valanda troskinu - kieta, >>>>>> dar pusvalandi - minkstesne, bet vis tiek nekas, pridedu paprikos >>>>>> ir suverciu skarbonke pomirodu >>>>>> konservuotu,dar valanda - vis tiek norimo rezultato nepasiekiau. >>>>>> Rezultate gavosi ~3 valandas... Bet kad >>>>>> gautrusi tokia trapi, kaip guliasas ir turetu buti - nu niekaip. >>>>>> Kur darau esmine klaida? >>>>>> >>>>>> Is karto prasom atmesti sena ar netikusia (karves) mesa - zalia ji >>>>>> buvo normali, pakankamai minksta ir >>>>>> skani - ragavau :) >>>>> >>>>> >>>> >>>>