Apkepimas labai netgi galioja. Nepaaiskinsiu, kam ir kodel, bet visuose receptuose ar tai jautienoje burgundiskai, ar bet kuriame vengriskame guliase visur reikia apskrudinti mesa. Gal del skonio, o gal dar kokiu niuansu yra. Tiesa sakant, po tavo klausymo pradejau galvoti, ar kada nors man isejo kieta mesa... Ne, niekada. Svarbu ilgai (2-3-4 val.) troskinti ant labai mazos ugnies. Ir tiek. Karves dalis nesvarbi. Perskaiciau tavo recepta. Gal tuos pomidorus per anksti suverti? Jie rugstus. Gal cia suo pakastas. Kai gaminu pvz. vengriska guliaso sriuba ar pan. tai pomidorus dedu, kai jau mesa visiskai minksta, taip buvo pagal recepta. Nors is kitos puses italiski sonkauliukai troskinti pomidoruose gaunasi pasakiskai minksti ir tirpstantys burnoje... bet gal kiaulienai tai negalioja... Be to paprika atiduoda savo skoni ir aromata riebaluose, todel ja reikia deti kepinant mesa ar darzoves ir pakepinti iki prades kvepeti (sekundziu reikalas), bet neilgiau, nes taps karti. "Night" <> wrote in message news:Xns9D68778E8CAFFvytistbslt@194.176.32.141... > Kad kiauliena man ne taip skanu, o be to guliasas is jautienos daromas... > Tas apkepimas ant gerai > ikaitintos manau troskiniui negalioja, kadangi per laika ten vis tiek > visas skystimas is mesos isbega, cia > ne kepsnys.