Nu blemba, turiu dar kilograma mesos - bandysiu dar karta :) "Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in news:hr8uj6$eqv$1@trimpas.omnitel.net: > Apkepimas labai netgi galioja. Nepaaiskinsiu, kam ir kodel, bet > visuose receptuose ar tai jautienoje burgundiskai, ar bet kuriame > vengriskame guliase visur reikia apskrudinti mesa. Gal del skonio, o > gal dar kokiu niuansu yra. > Tiesa sakant, po tavo klausymo pradejau galvoti, ar kada nors man > isejo kieta mesa... Ne, niekada. Svarbu ilgai (2-3-4 val.) troskinti > ant labai mazos ugnies. Ir tiek. Karves dalis nesvarbi. > > Perskaiciau tavo recepta. Gal tuos pomidorus per anksti suverti? Jie > rugstus. Gal cia suo pakastas. Kai gaminu pvz. vengriska guliaso > sriuba ar pan. tai pomidorus dedu, kai jau mesa visiskai minksta, taip > buvo pagal recepta. Nors is kitos puses italiski sonkauliukai > troskinti pomidoruose gaunasi pasakiskai minksti ir tirpstantys > burnoje... bet gal kiaulienai tai negalioja... > > Be to paprika atiduoda savo skoni ir aromata riebaluose, todel ja > reikia deti kepinant mesa ar darzoves ir pakepinti iki prades kvepeti > (sekundziu reikalas), bet neilgiau, nes taps karti. > > > "Night" <> wrote in message > news:Xns9D68778E8CAFFvytistbslt@194.176.32.141... >> Kad kiauliena man ne taip skanu, o be to guliasas is jautienos >> daromas... Tas apkepimas ant gerai >> ikaitintos manau troskiniui negalioja, kadangi per laika ten vis tiek >> visas skystimas is mesos isbega, cia >> ne kepsnys. > >