Tema: Re: Troskinys "how to"?
Autorius: Night
Data: 2010-04-28 13:06:16
Nu blemba, turiu dar kilograma mesos - bandysiu dar karta :)

"Dautarte" <dautarteISMESTI@gmail.com> wrote in
news:hr8uj6$eqv$1@trimpas.omnitel.net: 

> Apkepimas labai netgi galioja. Nepaaiskinsiu, kam ir kodel, bet
> visuose receptuose ar tai jautienoje burgundiskai, ar bet kuriame
> vengriskame guliase visur reikia apskrudinti mesa. Gal del skonio, o
> gal dar kokiu niuansu yra.
> Tiesa sakant, po tavo klausymo pradejau galvoti, ar kada nors man
> isejo kieta mesa... Ne, niekada. Svarbu ilgai (2-3-4 val.) troskinti
> ant labai mazos ugnies. Ir tiek. Karves dalis nesvarbi.
> 
> Perskaiciau tavo recepta. Gal tuos pomidorus per anksti suverti? Jie 
> rugstus. Gal cia suo pakastas. Kai gaminu pvz. vengriska guliaso
> sriuba ar pan. tai pomidorus dedu, kai jau mesa visiskai minksta, taip
> buvo pagal recepta. Nors is kitos puses italiski sonkauliukai
> troskinti pomidoruose gaunasi pasakiskai minksti ir tirpstantys
> burnoje... bet gal kiaulienai tai negalioja...
> 
> Be to paprika atiduoda savo skoni ir aromata riebaluose, todel ja
> reikia deti kepinant mesa ar darzoves ir pakepinti iki prades kvepeti
> (sekundziu reikalas), bet neilgiau, nes taps karti.
> 
> 
> "Night" <> wrote in message 
> news:Xns9D68778E8CAFFvytistbslt@194.176.32.141...
>> Kad kiauliena man ne taip skanu, o be to guliasas is jautienos
>> daromas... Tas apkepimas ant gerai
>> ikaitintos manau troskiniui negalioja, kadangi per laika ten vis tiek
>> visas skystimas is mesos isbega, cia
>> ne kepsnys.
> 
>