turiu ir as spizine. dulka rusy. daryk ten dangas kokias nori. dega prie jos vistiek. blynai taip skaniai, sausai, be riebalu iskepa tik ant teflono. pyragai graziai apkepa ir nepridega tik tefloninej formoj ir skardoj. keptos bulves nepridega tik ant teflono, kepama zuvis nepridega tik ant teflono. netiki - darom myta su blynais, bulvem, zuvim ir alum :) On 07/10/2015 02:56 PM, Dainiushas wrote: > vistiek bbd tie teflonai, nupirkau špižinę keptuvę, kitos kažkur giliai > dulka jau du metai. > > On 7/10/2015 2:31 PM, CodeC wrote: >> tefal teflonas laiko tiek, kad nusibosta. jeigu nesveiti su siurkscia >> kempineles puse, nebraizai irankiais ir neplauni indaplovej. va ir >> patvirtinai, kad brangaus ir gero indo atsisaket del indaploves. >> >> On 07/10/2015 02:20 PM, bzik wrote: >>> teflono atsisakėm dėl nepasiteisinusių lūkesčių. Normalesnės kainuoja >>> daug, o laiko trumpai. Užknisa saugojimas nuo subraižymo, nors laike vis >>> tiek sudyla. Visokia keramika po kiek laiko taip pat pradeda svilt. >>> Todėl ūkyje liko špižinė keptuvė ir pora plieninių. Savo minusų turi, >>> bet vieną kartą nupirkus (už tuos pačius pinigus ką po poros metų meti >>> lauk), dar ir anūkams bus tinkamos. >>> >>> Nežinau ką ir kaip jūs gaminat, kad plaut nėra ką. Pas mus indaplovė >>> prisikrauna per dieną, neskaitant to, kas rankomis išplaunama. Tad kalba >>> eina ne apie porą lėkščių ar puodelių. Žmona mėgsta gaminti ir tai >>> generuoja indų kiekį. Dėl vietos galva neskauda. 7m ilgio stalviršyje >>> ja