na blynai tai puikiai ant špižiaus iškepa, šaukšto aliejaus reikia ant nemažo kiekio tešlos. čia jau gal skonio klausimas, kažkada kepiau ant dviejų keptuvių, vienareikšmiškai buvo nubalsuota už špižių :-) On 7/10/2015 3:08 PM, CodeC wrote: > turiu ir as spizine. dulka rusy. > daryk ten dangas kokias nori. dega prie jos vistiek. blynai taip > skaniai, sausai, be riebalu iskepa tik ant teflono. pyragai graziai > apkepa ir nepridega tik tefloninej formoj ir skardoj. keptos bulves > nepridega tik ant teflono, kepama zuvis nepridega tik ant teflono. > netiki - darom myta su blynais, bulvem, zuvim ir alum :) > > On 07/10/2015 02:56 PM, Dainiushas wrote: >> vistiek bbd tie teflonai, nupirkau špižinę keptuvę, kitos kažkur giliai >> dulka jau du metai. >> >> On 7/10/2015 2:31 PM, CodeC wrote: >>> tefal teflonas laiko tiek, kad nusibosta. jeigu nesveiti su siurkscia >>> kempineles puse, nebraizai irankiais ir neplauni indaplovej. va ir >>> patvirtinai, kad brangaus ir gero indo atsisaket del indaploves. >>> >>> On 07/10/2015 02:20 PM, bzik wrote: >>>> teflono atsisakėm dėl nepasiteisinusių lūkesčių. Normalesnės kainuoja >>>> daug, o laiko trumpai. Užknisa saugojimas nuo subraižymo, nors laike >>>> vis >>>> tiek sudyla. Visokia keramika po kiek laiko taip pat pradeda svilt. >>>> Todėl ūkyje liko špižinė keptuvė ir pora plieninių. Savo minusų turi, >>>> bet vieną kartą nupirkus (už tuos pačius pinigus ką po poros metų meti >>>> lauk), dar ir anūkams bus tinkamos. >>>> >>>> Nežinau ką ir kaip jūs gaminat, kad plaut nėra ką. Pas mus indaplovė >>>> prisikrauna per dieną, neskaitant to, kas rankomis išplaunama. Tad >>>> kalba >>>> eina ne apie porą lėkščių ar puodelių. Žmona mėgsta gaminti ir tai >>>> generuoja indų kiekį. Dėl vietos galva neskauda. 7m ilgio stalviršyje >>>> ja >