mindau rašė: > Jeigu tu koses likucius dziovinsi savaite ir tada kisi i indaplove, tai > teks nusivilt, joje vis tik mazi kinieciai nesedi ir rankutem tavo > pridziuvusiu kosiu nesveicia. Megstantiem "rauginti" neplautus indus > siek tiek padeda perskalavimo programa. Spec chemijos nereikia, tinka > iprasta bet kokybiska. Dar reikia nepamirsti, kad dedant indus i > indaplove juose neturi buti maisto likuciu. Tarp kitko. Įsivaizduokim hipotetinę situaciją, kai visa šeimyna prišveitė avižų, po to desertui dar manų su grikiais ir visą gėrį teko netikėtai palikti kriauklėje kelioms dienoms. Katastrofa. Nusimato šveitimas, dėl ko tenka nervintis dar neįžengus pro duris. Visko atmirkymas kriauklėje vienu ypu beveik nerealus (paprastai tokių didelių kriauklių namuose nebūna), tai dar ir per kelis užėjimus tektų. O čia sau įjungei intensiv, prasukai 2-3 kartus (pirmą kartą ir be skalbimo priemonių), o jei ir kas liko prikibę po to prie kelių pikčiausių puodų, tai paskui lengvai rankutėmis pabaigi.