vištiena per švelni plovui ir tai jau bus ne plovas, o ryžiai su vyšta :) Su aviena čekinu ryžių kietumą. Aš asmeniškai imu kumpį. Avienai reikia tikrai mažiau laiko, bet nepasakysiu, kiek, nes mano plovo gamybos metodika turbūt nelabai standartinė "azero" <nospam@ner.lt> wrote in message news:jfaumd$lgr$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Iki šiol darydavau plovą su jautiena. Rinkdavausi kiek riebesnį kumpį. Bet nusprendžiau pabandyt su aviena daryt, tai dabar toks > klausimas - iš kurios dalies geriausia daryti? Ar yra kitokia specifika (pvz zirvako paruošimo laikas) Paprastai troškinu ~1-1,5h > (po valandos pachekinu mėsos kietumą ir jei jautiena dar kieta, pusvalandžiui dar patroškinu). O kaip su aviena, ar ji minkštesnė? > > P.S. O kaip jei naudot vištieną? Juk po valandos troškinimo, mano nuomone, iš vištienos mėsos gali nieko nelikt :) > > -- > Vaidas