Devzira, tiek is Kijevo, tiek is Peterburgo parsivezdavau po ~20lt./kg. Itariu, kad kokioj Varsuvoj, galima irgi surasti. Girdejes gandus, kad ir Rygoj kazkur buna pagal uzsakyma. "azero" <nospam@ner.lt> wrote in message news:jfh96f$71i$1@trimpas.omnitel.net... > Na, va plovas ivyko! > Oras tikrai pasitaike geras, nes ~12h nustojo snigti. Na ir nesalta buvo. > Tai viskas puikiai pavyko. Dejau laju, kuris buvo ant mano pirkto kumpio > ir net kaitinau kaula :) Kadangi nebuvo baisiai salta tai ir plovas > nestingo, nesalo, o skonis tai nuostabus gavosi :) > > Morkos dar neblogos pasitaike, nes pridave saldumo plovui, o tai yra > gerai, kiek skaitinejau tai geltonos del to morkos dedamos - jos saldesnes > (maniskes aisku oranzines buvo). > > Siaip galiu drasiai tvirtinti, kad su aviena zymiai skaniau, bet gal man > sviezia pasitaike (pirkau Ulonu turguj s. miestelyje) > > Nes ir zirvaka troskinau ~45minutes ir jau minksta mesa buvo, o po ryziu > pusvalanduko is vis minkstute patapo. > > Zodziu 8ltr spizinio puodo plovo uzteko 7niems zmonems. Labai jau visi > alkani po 3ju valandu pasakojimu apie Uzbekus buvo :D > > Dabar beliko dvi svajones - nuvaziuot i Uzbekistana paragaut plovo ir is > kazkur gauti dev-zira. Nes Maskvos esopas nesveika kaina uzsikeles su > pristatymu iseina ~80lt/kg :( Kas manau yra visiska nesamone. > > > On 2012.01.20 07:39, azero wrote: >> Sveiki, >> >> Iki siol darydavau plova su jautiena. Rinkdavausi kiek riebesni kumpi. >> Bet nusprendziau pabandyt su aviena daryt, tai dabar toks klausimas - is >> kurios dalies geriausia daryti? Ar yra kitokia specifika (pvz zirvako >> paruosimo laikas) Paprastai troskinu ~1-1,5h (po valandos pachekinu >> mesos kietuma ir jei jautiena dar kieta, pusvalandziui dar patroskinu). >> O kaip su aviena, ar ji minkstesne? >> >> P.S. O kaip jei naudot vistiena? Juk po valandos troskinimo, mano >> nuomone, is vistienos mesos gali nieko nelikt :) >> >> -- >> Vaidas >