plovas, kiles is zodzio "pilaff" kas reiskia koshe, arba patiekala is kruopu azijatai daro plova ir is vistienos, taip kad nereikia taip stipriai..apie ryzius su vista zinoma klaskinis variantas - plovas su avinea "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:jfb6hl$h2$1@trimpas.omnitel.net... > vištiena per švelni plovui ir tai jau bus ne plovas, o ryžiai su vyšta :) > Su aviena čekinu ryžių kietumą. Aš asmeniškai imu kumpį. Avienai reikia > tikrai mažiau laiko, bet nepasakysiu, kiek, nes mano plovo gamybos > metodika turbūt nelabai standartinė > > "azero" <nospam@ner.lt> wrote in message > news:jfaumd$lgr$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Iki šiol darydavau plovą su jautiena. Rinkdavausi kiek riebesnį kumpį. >> Bet nusprendžiau pabandyt su aviena daryt, tai dabar toks klausimas - iš >> kurios dalies geriausia daryti? Ar yra kitokia specifika (pvz zirvako >> paruošimo laikas) Paprastai troškinu ~1-1,5h (po valandos pachekinu mėsos >> kietumą ir jei jautiena dar kieta, pusvalandžiui dar patroškinu). O kaip >> su aviena, ar ji minkštesnė? >> >> P.S. O kaip jei naudot vištieną? Juk po valandos troškinimo, mano >> nuomone, iš vištienos mėsos gali nieko nelikt :) >> >> -- >> Vaidas >