Tema: Re: Plovas su aviena
Autorius: Gipsas
Data: 2012-01-20 11:54:24
plovas, kiles is zodzio "pilaff" kas reiskia koshe, arba patiekala is kruopu
azijatai daro plova ir is vistienos, taip kad nereikia taip stipriai..apie 
ryzius su vista
zinoma klaskinis variantas - plovas su avinea
"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
news:jfb6hl$h2$1@trimpas.omnitel.net...
> vištiena per švelni plovui ir tai jau bus ne plovas, o ryžiai su vyšta :)
> Su aviena čekinu ryžių kietumą. Aš asmeniškai imu kumpį. Avienai reikia 
> tikrai mažiau laiko, bet nepasakysiu, kiek, nes mano plovo gamybos 
> metodika turbūt nelabai standartinė
>
> "azero" <nospam@ner.lt> wrote in message 
> news:jfaumd$lgr$1@trimpas.omnitel.net...
>> Sveiki,
>>
>> Iki šiol darydavau plovą su jautiena. Rinkdavausi kiek riebesnį kumpį. 
>> Bet nusprendžiau pabandyt su aviena daryt, tai dabar toks klausimas - iš 
>> kurios dalies geriausia daryti? Ar yra kitokia specifika (pvz zirvako 
>> paruošimo laikas) Paprastai troškinu ~1-1,5h (po valandos pachekinu mėsos 
>> kietumą ir jei jautiena dar kieta, pusvalandžiui dar patroškinu). O kaip 
>> su aviena, ar ji minkštesnė?
>>
>> P.S. O kaip jei naudot vištieną? Juk po valandos troškinimo, mano 
>> nuomone, iš vištienos mėsos gali nieko nelikt :)
>>
>> --
>> Vaidas
>