vistienai, zinoma pakaktu max.30 minuciu, o gal ir 20 .. aviena, zymiai yra geriau nei jautiena, nes tikrai bus minkstesne. Naudoju bet kokia avienos dali, kas lieka nupjauscius nuo kaulu, dedu ir kaula aplipusi mesa, nuo to plovas tampa tik skanesnis jei neturiu avienos, naudoju kiaules sprandine, kazkaip jautienos nenoreciau det..netinka ji man ten..beto rizika, kad bus kieta, gumine ilieka 90 proc. "azero" <nospam@ner.lt> wrote in message news:jfaumd$lgr$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > > Iki šiol darydavau plovą su jautiena. Rinkdavausi kiek riebesnį kumpį. Bet > nusprendžiau pabandyt su aviena daryt, tai dabar toks klausimas - iš > kurios dalies geriausia daryti? Ar yra kitokia specifika (pvz zirvako > paruošimo laikas) Paprastai troškinu ~1-1,5h (po valandos pachekinu mėsos > kietumą ir jei jautiena dar kieta, pusvalandžiui dar patroškinu). O kaip > su aviena, ar ji minkštesnė? > > P.S. O kaip jei naudot vištieną? Juk po valandos troškinimo, mano nuomone, > iš vištienos mėsos gali nieko nelikt :) > > -- > Vaidas