Tema: Re: Plovas su aviena
Autorius: Gipsas
Data: 2012-01-20 14:08:10
nu jo, idomiai cia...nezinau ar cia plovas gaunasi, nes gamybos technologija 
totaliai skirtusi..:)
ale galetum ir imesti recepta, cia nesimaivius..:)
"ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message 
news:jfbg8l$foi$1@trimpas.omnitel.net...
> aš plovą su jautiena gaminu moliniuose porcijiniuose čenakų indeliuose 
> orkaitėj. Bet gerų 2 val. reikia. Jeigu jautieną iš pradžių apkepinu, 
> pakanka 1,5 val.
>
> "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message 
> news:jfbdrf$c7v$1@trimpas.omnitel.net...
>> vistienai, zinoma pakaktu max.30 minuciu, o gal ir 20 ..
>> aviena, zymiai yra geriau nei jautiena, nes tikrai bus minkstesne. 
>> Naudoju bet kokia avienos dali, kas lieka nupjauscius nuo kaulu, dedu ir 
>> kaula aplipusi mesa, nuo to plovas tampa tik skanesnis
>> jei neturiu avienos, naudoju kiaules sprandine, kazkaip jautienos 
>> nenoreciau det..netinka ji man ten..beto rizika, kad bus kieta, gumine 
>> ilieka 90 proc.
>
>