nu jo, idomiai cia...nezinau ar cia plovas gaunasi, nes gamybos technologija totaliai skirtusi..:) ale galetum ir imesti recepta, cia nesimaivius..:) "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:jfbg8l$foi$1@trimpas.omnitel.net... > aš plovą su jautiena gaminu moliniuose porcijiniuose čenakų indeliuose > orkaitėj. Bet gerų 2 val. reikia. Jeigu jautieną iš pradžių apkepinu, > pakanka 1,5 val. > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message > news:jfbdrf$c7v$1@trimpas.omnitel.net... >> vistienai, zinoma pakaktu max.30 minuciu, o gal ir 20 .. >> aviena, zymiai yra geriau nei jautiena, nes tikrai bus minkstesne. >> Naudoju bet kokia avienos dali, kas lieka nupjauscius nuo kaulu, dedu ir >> kaula aplipusi mesa, nuo to plovas tampa tik skanesnis >> jei neturiu avienos, naudoju kiaules sprandine, kazkaip jautienos >> nenoreciau det..netinka ji man ten..beto rizika, kad bus kieta, gumine >> ilieka 90 proc. > >