beje, kalakuto blauzdelių filė plove visai nieko, bet irgi reikia atsakančiai papipirinti pačią mėsą "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:jfbg32$ffa$1@trimpas.omnitel.net... > plovas kilęs iš daug žodžių, tame tarpe ir pilaf. Kiekviename Azijos, pietryčių Europos ir mediteranijos kampe tas žodis tariamas > kiek kitaip. Iš esmės tai tas pats itališkas risotto. Beje, pilaw, polof, pilafi ir tt reiškia ne košę, o ryžius. > > Tas ką lietuvisai pažįsta kaip plovą yra uzbekiškas palov. Plovas su vyšta būna, bet ji yra labai stipriai pipiruota ir pats > patiekalas ruošiamas kiek kitaip. Bet tie, kurie mėgsta plovą su tikra mėsa. turbūt nelabai mėgs su vyšta :) > > "Gipsas" <Gipsas17@yahoo.com> wrote in message news:jfbdkg$bsi$1@trimpas.omnitel.net... >> plovas, kiles is zodzio "pilaff" kas reiskia koshe, arba patiekala is kruopu >> azijatai daro plova ir is vistienos, taip kad nereikia taip stipriai..apie ryzius su vista >> zinoma klaskinis variantas - plovas su avinea >> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:jfb6hl$h2$1@trimpas.omnitel.net... >>> vištiena per švelni plovui ir tai jau bus ne plovas, o ryžiai su vyšta :) >>> Su aviena čekinu ryžių kietumą. Aš asmeniškai imu kumpį. Avienai reikia tikrai mažiau laiko, bet nepasakysiu, kiek, nes mano >>> plovo gamybos metodika turbūt nelabai standartinė > >