bet tai ne priežastis, juk nebūtina supusti per vieną kartą. Be to, iš to paties sutvėrimo gaminamos krūtinėlės ir blauzdelės, o tam sutvėrimo svoris neturi įtakos. Beje, mes kartą netyčiom nusipirkom mėsos rytuose, kažkur apie Chemnitz-Karlmarksštatą. Ir mėsa į apdorojimą reagavo taip, kaip iš jos tikiuosi :) Bavarijoj jau buvau pradėjus galvoti, kad nebemoku nieko iš mėso pagaminti, nes vis gaunasi kažkaip kitaip "Ruta" <rutapeter@online.de> wrote in message news:jfk72d$q2k$1@trimpas.omnitel.net... > Nu bet sutik, kad jie tada kaip tik tokio dydžio, kai "pusės broilerio" porcija yra vienam normalaus apetito žmogui pavalgyti - > čia kai tie kepti užkandinėj. Kai su visokiais priedais ir pan,, tai kaip tik 4 :) > > P.S. Augantys -likmečiai organizmai prie "normalaus apetito" žmonių nepriskirtini :)