Tema: Re: kepimas žemoje 65º tempreratūroje
Autorius: Ricia
Data: 2017-12-03 12:55:04
Zmona kepa vistiena kepimo maiseliuose labai miksta gaunasi neriasi nuo 
kaulu, zodziu skaniai gaunasi. Naudoja specialiai kepimui tam 
pritaikytus maiselius.



2017-12-03 11:58, DVS rašė:
> Sveiki.
> Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių temperatūroje 
> vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas apskrudinamas su 
> virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :)
> Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas?
> 
> 
> Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie 
> gaminima vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita variacija
> 
> 
> Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :)
> 
>