kiek youtube peržiūrėjau bus sous vide, cirkuliatoriai, ir orkaitės https://en.wikipedia.org/wiki/Sous-vide On 2017-12-04 11:06:30 +0000, Kesha said: > DVS wrote on 2017.12.03 : >> Sveiki. >> Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių >> temperatūroje vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas >> apskrudinamas su virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :) >> Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas? >> >> >> Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie >> gaminima vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita >> variacija >> >> >> Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :) > > Galima ir taip išsidirbinėti, tik 65 jau smarkiai perkepęs... > paprasčiau apkepini keptuvėje, įgrūdi mėsos termometrą ir šauni į > orkaitę (160 - 200) ir kai pamatai 40-42 lupi lauk ir apvynioji folija > ir kai pailsės (5 min ir daugiau), tai bus daug maž, tai ko reikia.