tranzoo submitted this idea : > sava mirtimi mires buliukas gausis visai eatable taip paruostas ;) > > bettai nebebus steikas anyway. hmmm, nu pasakok savo teoriją kas yra steikas, nes net įdomu pasidarė... > "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message > news:p03a7m$jjo$1@trimpas.omnitel.net... >> DVS wrote on 2017.12.03 : >>> Sveiki. >>> Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių temperatūroje >>> vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas apskrudinamas su >>> virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :) >>> Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas? >>> >>> >>> Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie gaminima >>> vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita variacija >>> >>> >>> Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :) >> >> Galima ir taip išsidirbinėti, tik 65 jau smarkiai perkepęs... >> paprasčiau apkepini keptuvėje, įgrūdi mėsos termometrą ir šauni į orkaitę >> (160 - 200) ir kai pamatai 40-42 lupi lauk ir apvynioji folija ir kai >> pailsės (5 min ir daugiau), tai bus daug maž, tai ko reikia.