Plius toks plastiko naudojimas maisto gamyboje yra saves nuodyjimas. Ir galit nepasakoti pasaku apie saugu plastika :D "Lavonas" wrote in message news:p4d0p7$rb3$1@trimpas.omnitel.net... Tce tikrai ne steikas. "valytojas" wrote in message news:p0995q$e8s$1@trimpas.omnitel.net... Prašom pasižvalgyti https://www.youtube.com/channel/UCpFuaxD-0PKLolFR3gWhrMw "DVS" wrote in message news:p00hsn$h42$1@trimpas.omnitel.net... Sveiki. Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių temperatūroje vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas apskrudinamas su virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :) Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas? Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie gaminima vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita variacija Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :)