sava mirtimi mires buliukas gausis visai eatable taip paruostas ;) bettai nebebus steikas anyway. "Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message news:p03a7m$jjo$1@trimpas.omnitel.net... > DVS wrote on 2017.12.03 : >> Sveiki. >> Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių temperatūroje >> vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas apskrudinamas su >> virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :) >> Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas? >> >> >> Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie >> gaminima vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita >> variacija >> >> >> Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :) > > Galima ir taip išsidirbinėti, tik 65 jau smarkiai perkepęs... > paprasčiau apkepini keptuvėje, įgrūdi mėsos termometrą ir šauni į orkaitę > (160 - 200) ir kai pamatai 40-42 lupi lauk ir apvynioji folija ir kai > pailsės (5 min ir daugiau), tai bus daug maž, tai ko reikia.