Tema: Re: kepimas žemoje 65? tempreratūroje
Autorius: tranzoo
Data: 2017-12-04 18:27:22
sava mirtimi mires buliukas gausis visai eatable taip paruostas ;)

bettai nebebus steikas anyway.

"Kesha" <kestas@takas.lt> wrote in message 
news:p03a7m$jjo$1@trimpas.omnitel.net...
> DVS wrote on 2017.12.03 :
>> Sveiki.
>> Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių temperatūroje 
>> vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas apskrudinamas su 
>> virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :)
>> Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas?
>>
>>
>> Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie 
>> gaminima vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita 
>> variacija
>>
>>
>> Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :)
>
> Galima ir taip išsidirbinėti, tik 65 jau smarkiai perkepęs...
> paprasčiau apkepini keptuvėje, įgrūdi mėsos termometrą ir šauni į orkaitę 
> (160 - 200) ir kai pamatai 40-42 lupi lauk ir apvynioji folija ir kai 
> pailsės (5 min ir daugiau), tai bus daug maž, tai ko reikia.