Tema: Re: kepimas ?emoje 65? temprerat?roje
Autorius: Audrys
Data: 2018-01-16 00:04:24
"Sudedamosios dalys:  Kiaulienos nugarinė (56%), vanduo, druska, kmynai 
(0,3%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E451, tirštikliai: E407, E415, 
stabilizatorius E331, dekstrozė, antioksidantas E301, kvapiosios medžiagos, 
konservantas E250."

tau kas imbecilui nepatiko?  Nerandi vandens skaiciaus? Tai, pisproti, dalys 
nurodomos mazejancia tvarka. Matai 0.3% kmynu? O dabar atspek kas sudaro 
liuto dali is nuo nugarines likusiu 44% - druska ar vanduo.



"eSSas"  wrote in message news:p3j5b6$n23$1@trimpas.omnitel.net...

On 15/01/2018 22:24, Audrys wrote:
> https://www.barbora.lt/produktai/karstai-rukyta-kiaulienos-file-su-kmynais-i-r-90-g

Kas, kad skaičių nepažįsti - džiugina, kad bent skaityt moki

S.

> etikete "v studiju". bet kazko krebzda abejone, kad ten nera taip
> parasyta...
>
> On 2018-01-15 15:55, tOMZY wrote:
>> Dar žodyne parašyta, kad  file yra liesos mėsos arba žuvies gabalas be 
>> kaulų, o va Biovelos etiketėj parašyta, kad file yra 56% kiaulienos ir 
>> 40% - vandens.