Tema: Re: kepimas ?emoje 65? temprerat?roje
Autorius: eSSas
Data: 2018-01-16 19:26:31
On 16/01/2018 00:04, Audrys wrote:
> "Sudedamosios dalys:  Kiaulienos nugarinė (56%), vanduo, druska, kmynai 
> (0,3%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E451, tirštikliai: E407, 
> E415, stabilizatorius E331, dekstrozė, antioksidantas E301, kvapiosios 
> medžiagos, konservantas E250."
> 
> tau kas imbecilui nepatiko?  Nerandi vandens skaiciaus? Tai, pisproti, 
> dalys nurodomos mazejancia tvarka. Matai 0.3% kmynu? O dabar atspek kas 
> sudaro liuto dali is nuo nugarines likusiu 44% - druska ar vanduo.

Durniau tu durniau. Mesoje 40% vandens norėdamas nesukiši - kambario 
temperatūroje struktūra tiek daug neišlaikys.

Iš kur iščiulpta prielaida apie "mažėjančią tvarką"? Asmeniškai 
sudarinėjai receptūrą?

S.

>> https://www.barbora.lt/produktai/karstai-rukyta-kiaulienos-file-su-kmynais-i-r-90-g 
> 
> Kas, kad skaičių nepažįsti - džiugina, kad bent skaityt moki
> 
>> etikete "v studiju". bet kazko krebzda abejone, kad ten nera taip
>> parasyta...
>>
>> On 2018-01-15 15:55, tOMZY wrote:
>>> Dar žodyne parašyta, kad  file yra liesos mėsos arba žuvies gabalas 
>>> be kaulų, o va Biovelos etiketėj parašyta, kad file yra 56% 
>>> kiaulienos ir 40% - vandens.