DVS wrote on 2017.12.03 : > Sveiki. > Esu girdėjęs, bet nebandęs apie steikų kepimą 65º laipsnių temperatūroje > vakuuminiame maišelyje orkaitėje 24 val. Po to steikas apskrudinamas su > virtuvine lietlempe iš apiejų pusių. Ir viskas :) > Ar kas esat tokį būdą girdėje, ar bandę, ir kaip rezultatas? > > > Kiek internete radau, tai panašiai atrodo Sous Vide, bet jis apie gaminima > vakuuminiame maišelyje vandens vonioje, bet gal tai kita variacija > > > Apšvieskit, kas čia per mados maistą kišt į celofaną ir gaminti :) Galima ir taip išsidirbinėti, tik 65 jau smarkiai perkepęs... paprasčiau apkepini keptuvėje, įgrūdi mėsos termometrą ir šauni į orkaitę (160 - 200) ir kai pamatai 40-42 lupi lauk ir apvynioji folija ir kai pailsės (5 min ir daugiau), tai bus daug maž, tai ko reikia.