Tema: Re: kepimas ?emoje 65? temprerat?roje
Autorius: tranzoo
Data: 2018-01-16 08:57:45
p.s. essas imbecilas... ROFL ;)


On 2018 01 16 08:55, tranzoo wrote:
> dar ten riebaliuko yra. paliubomu nefile...
>
>
> On 2018 01 16 00:04, Audrys wrote:
>> "Sudedamosios dalys:  Kiaulienos nugarinė (56%), vanduo, druska, 
>> kmynai (0,3%), rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E451, tirštikliai: 
>> E407, E415, stabilizatorius E331, dekstrozė, antioksidantas E301, 
>> kvapiosios medžiagos, konservantas E250."
>>
>> tau kas imbecilui nepatiko?  Nerandi vandens skaiciaus? Tai, 
>> pisproti, dalys nurodomos mazejancia tvarka. Matai 0.3% kmynu? O 
>> dabar atspek kas sudaro liuto dali is nuo nugarines likusiu 44% - 
>> druska ar vanduo.
>>
>>
>>
>> "eSSas"  wrote in message news:p3j5b6$n23$1@trimpas.omnitel.net...
>>
>> On 15/01/2018 22:24, Audrys wrote:
>>> https://www.barbora.lt/produktai/karstai-rukyta-kiaulienos-file-su-kmynais-i-r-90-g 
>>>
>>
>> Kas, kad skaičių nepažįsti - džiugina, kad bent skaityt moki
>>
>> S.
>>
>>> etikete "v studiju". bet kazko krebzda abejone, kad ten nera taip
>>> parasyta...
>>>
>>> On 2018-01-15 15:55, tOMZY wrote:
>>>> Dar žodyne parašyta, kad  file yra liesos mėsos arba žuvies gabalas 
>>>> be kaulų, o va Biovelos etiketėj parašyta, kad file yra 56% 
>>>> kiaulienos ir 40% - vandens. 
>>
>