Tie šiltnaminiai, sunokę jau sandėliuojant man nė vieni neskanūs, lietuviški ar ispaniški. Tiesa sakant, tie su šakelėmis ispaniški kiek geresni. O labiausiai patinka pilnai sunokę saulėje. 2012.04.26 15:02, Dex rašė: > bet jis auga Lietuvoje, jis jau yra vietinis, ir vietinis jis skanesnis > nei ispaniškas. Įdomu kodėl, che che, įtariu tamstai tai per sudėtingas > klausimas bus > > Dex > > 2012.04.26 14:16, Linas Petkevičius rašė: >> Tai pomidorus isvis reikai uzdraust - ne vietinis produktas. Rope grauzk. >> >> "RaR" wrote in message news:jnbale$cks$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Šiaip dėl obuolių, tai man tie pirktiniai lenkiški ir olandiški kaip tik >> labiau patinka. Keliskart nupirkom iš ūkininkų, tai tokie apsidaužę, >> ilgai nestovi, viduje tokie suminkštėję. Ir šiaip man tos naminės >> veislės (greičiau jau ne veislės o kokie kiemsargiai vedant analogiją su >> šunimis) rūgštesnės, minkštesnės - nelabai patinka. >> >> Vat su pomidorais - kitas reikalas. Patinka tik šviežiai prinokę, >> švieži. Įtariu - nesvarbu kur užauginti. Taipogi kaip nepatinka tie >> parduotuviniai, nesvarbu ar lietuviški, ar ispaniški.