nevaryk, su šakelėmis paprastai būna normalūs. O šiaip tai, pauostai, jei pomidoru kvepia - bus normalus :) On 2012.04.26 20:24, RaR wrote: > Tie šiltnaminiai, sunokę jau sandėliuojant man nė vieni neskanūs, > lietuviški ar ispaniški. Tiesa sakant, tie su šakelėmis ispaniški kiek > geresni. O labiausiai patinka pilnai sunokę saulėje. > > > > 2012.04.26 15:02, Dex rašė: >> bet jis auga Lietuvoje, jis jau yra vietinis, ir vietinis jis skanesnis >> nei ispaniškas. Įdomu kodėl, che che, įtariu tamstai tai per sudėtingas >> klausimas bus >> >> Dex >> >> 2012.04.26 14:16, Linas Petkevičius rašė: >>> Tai pomidorus isvis reikai uzdraust - ne vietinis produktas. Rope >>> grauzk. >>> >>> "RaR" wrote in message news:jnbale$cks$1@trimpas.omnitel.net... >>> >>> Šiaip dėl obuolių, tai man tie pirktiniai lenkiški ir olandiški kaip tik >>> labiau patinka. Keliskart nupirkom iš ūkininkų, tai tokie apsidaužę, >>> ilgai nestovi, viduje tokie suminkštėję. Ir šiaip man tos naminės >>> veislės (greičiau jau ne veislės o kokie kiemsargiai vedant analogiją su >>> šunimis) rūgštesnės, minkštesnės - nelabai patinka. >>> >>> Vat su pomidorais - kitas reikalas. Patinka tik šviežiai prinokę, >>> švieži. Įtariu - nesvarbu kur užauginti. Taipogi kaip nepatinka tie >>> parduotuviniai, nesvarbu ar lietuviški, ar ispaniški.