Tai sakau - su šakelėmis geriausi iš tų žieminių, bet pomidorų kvapas ten pagrinde iš šakelių. Vis tik su naminiais, prisirpusiais ant gyvų šakelių man jie nesilygina. 2012.04.26 21:08, Dainiushas rašė: > nevaryk, su šakelėmis paprastai būna normalūs. O šiaip tai, pauostai, > jei pomidoru kvepia - bus normalus :) > > On 2012.04.26 20:24, RaR wrote: >> Tie šiltnaminiai, sunokę jau sandėliuojant man nė vieni neskanūs, >> lietuviški ar ispaniški. Tiesa sakant, tie su šakelėmis ispaniški kiek >> geresni. O labiausiai patinka pilnai sunokę saulėje. >> >> >> >> 2012.04.26 15:02, Dex rašė: >>> bet jis auga Lietuvoje, jis jau yra vietinis, ir vietinis jis skanesnis >>> nei ispaniškas. Įdomu kodėl, che che, įtariu tamstai tai per sudėtingas >>> klausimas bus >>> >>> Dex >>> >>> 2012.04.26 14:16, Linas Petkevičius rašė: >>>> Tai pomidorus isvis reikai uzdraust - ne vietinis produktas. Rope >>>> grauzk. >>>> >>>> "RaR" wrote in message news:jnbale$cks$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> Šiaip dėl obuolių, tai man tie pirktiniai lenkiški ir olandiški kaip >>>> tik >>>> labiau patinka. Keliskart nupirkom iš ūkininkų, tai tokie apsidaužę, >>>> ilgai nestovi, viduje tokie suminkštėję. Ir šiaip man tos naminės >>>> veislės (greičiau jau ne veislės o kokie kiemsargiai vedant >>>> analogiją su >>>> šunimis) rūgštesnės, minkštesnės - nelabai patinka. >>>> >>>> Vat su pomidorais - kitas reikalas. Patinka tik šviežiai prinokę, >>>> švieži. Įtariu - nesvarbu kur užauginti. Taipogi kaip nepatinka tie >>>> parduotuviniai, nesvarbu ar lietuviški, ar ispaniški. >