sonkauliukus ciulpt irgi ne prikolas "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:k5gj4f$d2t$1@trimpas.omnitel.net... > ka te byby - mesos yra sprandinej, nugarinej, pagaliau kumpyje... > > "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message > news:k5gg19$98u$1@trimpas.omnitel.net... >> sailens! karkoj ir mesos yra! ;) >> >> "Yvl" wrote in message news:k5gfuv$962$1@trimpas.omnitel.net... >> >> p.s. as tau blet ka, y lenka panasus? eiktu zinai kur su savo fliakais ir >> kitokiais varguoliskais skerdienos atlieku subproduktais kaip kad karkos >> ar >> ausys >> >> >> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >> news:k5gfqo$91c$1@trimpas.omnitel.net... >>> tu tikrai nori del skonio gincytis? :))) >>> >>> "Kauno Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message >>> news:k5ch1d$53b$1@trimpas.omnitel.net... >>>> nu blet... fliakus gi valgai ? >>>> o kuom tie kraujiniai vedarai negerai ? >>>> uosviene kaip pridaro tai net "pirstus apsilaizydamas" valgau. >>>> tai as lopas taip iseina.... >>>> >>>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >>>> news:k593gm$i2$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> p.s. sako reik su burna valgyt. ale man tai kazkaip net nezinau... net >>>>> ir >>>>> ne su burna - nedrysciau >>>>> >>>>> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >>>>> news:k591fj$u81$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> nereik ishviso ju valgit ;) >>>>>> >>>>>> "Yvl" wrote in message news:k58sof$pp1$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> >>>>>> o kraujinius vedarus kaip valgyt reik? >>>>>> >>>>>> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message >>>>>> news:k58mqb$jao$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> mmda.. zuviene ir bulves.. ir valgyti su duona dar >>>>>>> >>>>>>> -- >>>>>>> eM >>>>>>> >>>>>>> >>>>>>>> Viskas labai paprasta ir ukiska. Imama lydeka (pageidautina) ar jos >>>>>>>> atliekos ir isverdamas sultinys, pagardinant svogunu, morka, >>>>>>>> juodais >>>>>>>> ir >>>>>>>> kvapniais pipirais, lauro lapais, druska. Perkosiama. I sultini vel >>>>>>>> sudedama ta pati virta morka tik supjaustyta, zuvies "mesa", >>>>>>>> pridedama >>>>>>>> smulkiai pjaustytu bulviu. Paverdama kol suminksteja bulves, tada >>>>>>>> sriuba >>>>>>>> gausiai uzbalinama riebiu pienu ar grietinele (kaime tiesiog pila >>>>>>>> nenugriebta piena), beriama daug pjaustytu zalumynu - svogunu >>>>>>>> laisku >>>>>>>> ir >>>>>>>> ypac krapu, gerokai papirinama (sako, kad gera zuviene turi "kasti" >>>>>>>> liezuvi) ir uzvirinama. >>>>>>>> >>>>>>>> Viskas - galima tiekti i stala. Skanaus! >>>>>>> >>>>>> >>>> >>