nu runkeliu valgis gi, pagal portugalija. "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:k65gve$g8e$1@trimpas.omnitel.net... > ka tai turi bendro su fliakais? > > "Kauno Budulis" <wacher_trint_@takas.lt> wrote in message > news:k5s8r5$gcm$1@trimpas.omnitel.net... >> :))) >> nu as toks nebaisiai enteligentas... >> va tik ka spirgus su bulvem sukepinau... raugintas agurkas, kefyras... >> kaimas as.. zinau :))) >> >> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >> news:k5gfuv$962$1@trimpas.omnitel.net... >>> p.s. as tau blet ka, y lenka panasus? eiktu zinai kur su savo fliakais >>> ir >>> kitokiais varguoliskais skerdienos atlieku subproduktais kaip kad karkos >>> ar ausys >>> >>> >>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >>> news:k5gfqo$91c$1@trimpas.omnitel.net... >>>> tu tikrai nori del skonio gincytis? :))) >>>> >>>> "Kauno Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message >>>> news:k5ch1d$53b$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> nu blet... fliakus gi valgai ? >>>>> o kuom tie kraujiniai vedarai negerai ? >>>>> uosviene kaip pridaro tai net "pirstus apsilaizydamas" valgau. >>>>> tai as lopas taip iseina.... >>>>> >>>>> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >>>>> news:k593gm$i2$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> p.s. sako reik su burna valgyt. ale man tai kazkaip net nezinau... >>>>>> net >>>>>> ir >>>>>> ne su burna - nedrysciau >>>>>> >>>>>> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >>>>>> news:k591fj$u81$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> nereik ishviso ju valgit ;) >>>>>>> >>>>>>> "Yvl" wrote in message news:k58sof$pp1$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>> >>>>>>> o kraujinius vedarus kaip valgyt reik? >>>>>>> >>>>>>> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message >>>>>>> news:k58mqb$jao$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>>>> mmda.. zuviene ir bulves.. ir valgyti su duona dar >>>>>>>> >>>>>>>> -- >>>>>>>> eM >>>>>>>> >>>>>>>> >>>>>>>>> Viskas labai paprasta ir ūkiška. Imama lydeka (pageidautina) ar >>>>>>>>> jos >>>>>>>>> atliekos ir išverdamas sultinys, pagardinant svogūnu, morka, >>>>>>>>> juodais >>>>>>>>> ir >>>>>>>>> kvapniais pipirais, lauro lapais, druska. Perkošiama. Į sultinį >>>>>>>>> vėl >>>>>>>>> sudedama ta pati virta morka tik supjaustyta, žuvies "mėsa", >>>>>>>>> pridedama >>>>>>>>> smulkiai pjaustytų bulvių. Paverdama kol suminkštėja bulvės, tada >>>>>>>>> sriuba >>>>>>>>> gausiai užbalinama riebiu pienu ar grietinėle (kaime tiesiog pila >>>>>>>>> nenugriebtą pieną), beriama daug pjaustytų žalumynų - svogūnų >>>>>>>>> laiškų >>>>>>>>> ir >>>>>>>>> ypač krapų, gerokai papirinama (sako, kad gera žuvienė turi >>>>>>>>> "kąsti" >>>>>>>>> liežuvį) ir užvirinama. >>>>>>>>> >>>>>>>>> Viskas - galima tiekti į stalą. Skanaus! >>>>>>>> >>>>>>> >>>>> >>