bby ten su tavim prisigincysi... kaip kad ir su manim pasipesiosi... "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message news:k5gfqo$91c$1@trimpas.omnitel.net... > tu tikrai nori del skonio gincytis? :))) > > "Kauno Budulis" <wacher_@takas.lt> wrote in message > news:k5ch1d$53b$1@trimpas.omnitel.net... >> nu blet... fliakus gi valgai ? >> o kuom tie kraujiniai vedarai negerai ? >> uosviene kaip pridaro tai net "pirstus apsilaizydamas" valgau. >> tai as lopas taip iseina.... >> >> "Yvl" <chiornyj@bumer.lt> wrote in message >> news:k593gm$i2$1@trimpas.omnitel.net... >>> p.s. sako reik su burna valgyt. ale man tai kazkaip net nezinau... net >>> ir >>> ne su burna - nedrysciau >>> >>> "shimtas kinieciu" <tehlulz@gramar.nazi> wrote in message >>> news:k591fj$u81$1@trimpas.omnitel.net... >>>> nereik ishviso ju valgit ;) >>>> >>>> "Yvl" wrote in message news:k58sof$pp1$1@trimpas.omnitel.net... >>>> >>>> o kraujinius vedarus kaip valgyt reik? >>>> >>>> "hedgehogus paiuricus" <ezimantas@gmail.com> wrote in message >>>> news:k58mqb$jao$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> mmda.. zuviene ir bulves.. ir valgyti su duona dar >>>>> >>>>> -- >>>>> eM >>>>> >>>>> >>>>>> Viskas labai paprasta ir ūkiška. Imama lydeka (pageidautina) ar jos >>>>>> atliekos ir išverdamas sultinys, pagardinant svogūnu, morka, juodais >>>>>> ir >>>>>> kvapniais pipirais, lauro lapais, druska. Perkošiama. Į sultinį vėl >>>>>> sudedama ta pati virta morka tik supjaustyta, žuvies "mėsa", >>>>>> pridedama >>>>>> smulkiai pjaustytų bulvių. Paverdama kol suminkštėja bulvės, tada >>>>>> sriuba >>>>>> gausiai užbalinama riebiu pienu ar grietinėle (kaime tiesiog pila >>>>>> nenugriebtą pieną), beriama daug pjaustytų žalumynų - svogūnų laiškų >>>>>> ir >>>>>> ypač krapų, gerokai papirinama (sako, kad gera žuvienė turi "kąsti" >>>>>> liežuvį) ir užvirinama. >>>>>> >>>>>> Viskas - galima tiekti į stalą. Skanaus! >>>>> >>>> >>