Tema: Re: del zalos atlyginimo
Autorius: pjezo
Data: 2009-10-12 14:46:32
priezastys paprastos kaip du balti centai.
Pinigai.
dabar patapo striuka ir ieskoma visu realiu ir nerealiu variantu kaip prasimanyti slamanciu.
beigi, leisiu sau kritiskai paziureti i teigini, kad dirbo tam kad ryt maziau butu. 
kazkodel tai faktines aplinkybes sufleruoja kita varianta- liko po darbo, uzsiiminejo chaltura, pas medikus pasake kad ne darbe susizalojo-nes bijojo, kad darbdavys suzinojes apie chaltura nubaus.
dabar, kada striuka su pinigais patapo (o gal ketinama ji ir atleisti) ieskoma budu kaip pripazinti nelaimingu atsitikimu darbo metu. su visom is to sekanciom pasekmesm:
 - didesne sodros ismoka
- galbut darbo vietos issaugojimas (bent laikinai)
- galbut dar darbdavio pasantazavimas siekinat nemazinti atlyginimo/neatleisti.
- mistiniu budu tikimasi gal ir neturtines zalos atlyginimo (nes kaip minimums tam butina darbdavio kalte, o jos nera- darbuotojas savavaliskai liko po darbo laiko, susizalojimas nesusijes su darbdavio valdomu padidintu pavojaus saltiniu ar saugumo taisykliu nesilaikumu)

133 straipsnis. Garantijos sergantiems ir sužalotiems darbe darbuotojams

1. Darbuotojams, netekusiems darbingumo dėl sužalojimo darbe arba profesinės ligos, darbo vieta ir pareigos paliekamos, kol bus atgautas darbingumas arba nustatytas neįgalumas. Su darbuotoju, kuriam nustatytas neįgalumas, darbo sutartis gali būti nutraukiama laikantis šio skirsnio nuostatų.


"T:)" <durniu@laivas.lt> wrote in message news:hav0s9$h7e$1@trimpas.omnitel.net...
>> kur buvo tuos 6 menesius? Kokios aplinkybes pasikeite / leme, kad jis dabar viska prisimine ir praso tai laikyti nelaimingu atsitikimu darbe?