mat kaip... turbūt ta, kurią teko valgyti, buvo labai pusėtina, nes aš taip ir nesupratau, kam tas vargas :) O šilta duona daugiau jau nebekenksminga skrandžiui? Be to sakei, kad naudoji sausa mieles. Turint momeny jų neįtikėtiną keliamąją galią, greičiausia jose kažko tikrai yra. beje, moliūgų duoną duonkepėje išsikepti pavyko, bet aš neragavau. O mes ją tebekepam orkaitėje. Užsišaldžius moliūgų tyrės porcijomis, bandeles ar duoną išsikepti neužtrunka daugiau 40 min. Ir ji tikrai verta to darbo :) Ačiū už receptą. PS, su tikrom mielėm duona buvo suzmekusi.. "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:igkkvj$vpd$1@trimpas.omnitel.net... > Nes šiltos duonos kvapas ir skonis ryte yra nenusakomas malonumas, nes išsikepi kokią nori duoną ir ji labai pigi, nes tu žinai, > iš ko ją išsikepei ir kad nenaudojai jokių kėliklių, puriklių, E ir kitų priedų.