Tema: Re: Duonkepe x
Autorius: OoZe <ooze @ mail.lt>
Data: 2011-01-16 14:16:09
Negooglink :)

tik nesupratau, kas kas tau mano teiginyje nepatiko. Kad mielių ten nėra? Na 
su tuo aišku, galima ir nesutikti - ten daugybė visokiausių "gyvių". Tad ir 
mielių gali būti. O štai, kad ten turėtų dominuoti pieno rūgšties 
bakterijos - labai panašu į tiesą.

Prieštarauti ir klausinėti visada lengviau.

Net jei "namie turint specialistą" :)

Ir tikrai  - negooglink :)

"eSSas"  wrote in message news:igt6bc$2sn$1@trimpas.omnitel.net...

2011-01-15 22:52, OoZe rašė:
> just google it :)
>
> aš dar žinau kas padaro jogurtą, rūgpienį ir kefyrą :)
>
> tik šį kartą mes apie duoną :)
>
> Tiesa, jei rasi ir kitaip - rašyk.

Namie turiu mieliu specialista ir pats ne visai su mikrobiologija
susipykes, taip kad nepyk - neguglinsiu.

Nebent visai nerasiu kuo uzsiimt - bet va asmeniniai vaikystes
prisiminimai apie duonos kepima kaime sako, kad mieles ten turi figuruot.

Tiesa, ka visazinis guglius sako apie raugo iskelimo priezastis?

S.

>> mielės - vienaląsčiai grybai, tad rauge - ne jos (ir panašu, kad jų ten
>> visai nėra),
>
> Sita mintis prasosi pagrindimo ar bent jau kilmes saltinio.
>
> Paskui galesim padiskutuot, kas padaro alu