Negooglink :) tik nesupratau, kas kas tau mano teiginyje nepatiko. Kad mielių ten nėra? Na su tuo aišku, galima ir nesutikti - ten daugybė visokiausių "gyvių". Tad ir mielių gali būti. O štai, kad ten turėtų dominuoti pieno rūgšties bakterijos - labai panašu į tiesą. Prieštarauti ir klausinėti visada lengviau. Net jei "namie turint specialistą" :) Ir tikrai - negooglink :) "eSSas" wrote in message news:igt6bc$2sn$1@trimpas.omnitel.net... 2011-01-15 22:52, OoZe rašė: > just google it :) > > aš dar žinau kas padaro jogurtą, rūgpienį ir kefyrą :) > > tik šį kartą mes apie duoną :) > > Tiesa, jei rasi ir kitaip - rašyk. Namie turiu mieliu specialista ir pats ne visai su mikrobiologija susipykes, taip kad nepyk - neguglinsiu. Nebent visai nerasiu kuo uzsiimt - bet va asmeniniai vaikystes prisiminimai apie duonos kepima kaime sako, kad mieles ten turi figuruot. Tiesa, ka visazinis guglius sako apie raugo iskelimo priezastis? S. >> mielės - vienaląsčiai grybai, tad rauge - ne jos (ir panašu, kad jų ten >> visai nėra), > > Sita mintis prasosi pagrindimo ar bent jau kilmes saltinio. > > Paskui galesim padiskutuot, kas padaro alu