Tai per PRO 7 per Galileo kazkada rode palyginima: Backer, Parduotuvine ir is duonkepes. Fazit: Backer skanu bet brangiau ir eit reikia, duonkepe skanu pigiau bet daryt reikia, parduotuvine siaip sau. Tiesa pasakius, nuo to ant duonkepes ir uzsikabinau. Reiskias, rode kazkur 2004-2005 metais. "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:igmoqe$2v9$1@trimpas.omnitel.net... > nu tikrai... be to, man už kampo pas tipo kepėją užeiti irgi nėra sunku. > Bet Vokietijoje būtent ir yra ta "greitos gamybos" duona. Tokia, kokia ir > buvo mano ragauta iš duonkepių > > Apibendrinus padarėm išvadą, kad duonkepės mums nereikia :) Iš pasisakymų > atrodo, kad tai grynai skonio reikalas, o ne gerumo. Bet vieną naujieną > sužinojau - pasirodo, duonoj ne mielės, o raugas. Turbūt todėl moliūgų > duona su mielėm ir nepavyko. > Pasiskaičius apie raugą nelabai supratau, koks gi ten gyvis tą raugą > kildina. Jei nereikia cukraus, tai turbūt ne tos įprastos mielės. > > Ačiū visiems pasisakiusiems, atsiprašau shadow, kad šįkart visą > apiburbėjimą teko susirinkti jam (jai?) :) > > "shimtas kinieciu" <tehdrama@gramar.nazi> wrote in message > news:igmhv0$p1j$1@trimpas.omnitel.net... >> kasdien?!? nafik tiek valgyt duonos? ;) >> > >