Kazkada bendradarbe atsinese savo keptos duonos i darba pavaisint bendradarbius, nesigilinau kaip ji kepta, pagal konsistencija kazkas tarpinio tarp kaimiskos duonos ir juodos parduotuvines. Skonis tikrai labai geras, labai greitai su medum suejo.. O idomumas tame, kodel ji duona kepa - pasirodo jos sunus dirba kepykloje ir parduotuvines duonos nevalgo:) "servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:igm6vc$8dt$1@trimpas.omnitel.net... > :) As tai esu buves net ne vienoje kepykloje, todel sita fraze kelia > sypsena;) > Newsuose kiek zinau, daug yra afygienu estetu, pvz tokiu, kurie vakaryksti > maista meta lauk, nes mazdaug "jau skonis ne tas, gal ir pagedes". Tokie > estetai pateke i duonos kepykla, speju atpiltu viska, ka yra suvalge nuo > pat gimimo. Nemazam kieky autoservisu svara yra gerokai didesne, nei > kepyklose. > Todel sakyti, kad namine duona, kad ir kaip ji butu iskepta yra blogiau, > nei parduotuvine is kepyklos, yra mazu maziausiai nesamone. > > "shadow" <shadow_in_the@shade.com> wrote in message > news:igkp8s$4bb$1@trimpas.omnitel.net... >> "ALORA" > parašė >o kodėl taip madinga pirkti duonkepę, o ne duoną? Kuo >> tokia duona geresnė? > >> Visa tai ivertinus,geriau jau pirkti parduotuvej. O tiems,kam >> alergija-siulyciau susirasti bobulytes,kurios vis dar tuo uzsiima (tikrai >> zinau,kad tokiu yra). Juolab,jog tikra namine duona ilgai neziedeja,tad >> isigijus kelis tikrus kepalus-turetu uztekt ilgam >> > >