Sausas raugas?! kas čia do naujas biesas? Pzdc, tuoj sauso alaus sulauksim. "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:igkpcs$4fs$1@trimpas.omnitel.net... > niu vat ir radom priežastį - mano rūgštingumas mažas ir lietuviška juoda > duona vienas iš produktų, kurių pasiilgstu labiausiai :) > Prėska duona - pietietiško tipo, labiau blynas nei duona > mielės ne blogai, bet su mielėm man moliūgų duona neiškilo, o su sausu > raugu - visada iškilo. Todėl įtariu, kad sausame rauge yra daugiau, nei > tik mielės > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:igkm7v$1d7$1@trimpas.omnitel.net... >> O kuo blogai mielės? (Nekalbu apie jų perteklių) Juk tai visiškai >> natūralus dalykas. Naudoju ir mieles, ir sausą raugą. Apskritai nelabai >> suprantu, ką turi omeny, sakydama 'prėska duona'. Net ir pati prasčiausia >> duonkepės duona buvo skanesnė už parduotuvines, kurių mano šeima jau 1,5 >> metų nebegali valgyt - iškart rūgštingumas sukyla. >> > >