Tai yra ir parduotuviniu miltu "neshvariu": http://www.malsena.lt/lt/produktai/vartotojams/miltai/viso-grudo-ruginiai-miltai Rupaus malimo, turtingi sėlenomis (natūraliomis skaidulinėmis medžiagomis), viso grūdo ruginiai miltai ne tik pasižymi ypatingomis skonio savybėmis, bet savo sudėtyje išsaugo ir visus vitaminus bei mineralus, esančius rugiuose. Būtent iš tokių miltų yra kepama tradicinė Lietuviška ruginė duona. Sauliusv "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:igm9ph$c65$1@trimpas.omnitel.net... > Del batono idomu. Nes didzioji dalis skanus pirma diena po kepimo, o po to > sauseja, praranda skoni. > > Selenas naudojam. Tik seniau jei grudus sumaldavo ir ju nesijodavo (o tai > dare tik pyragui), tai selenos miltuose likdavo. Ir tikra rugine duona > turi but ne is parduotuviniu, svariu miltu :) > > "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message > news:igm9gh$brj$1@trimpas.omnitel.net... >> On 2011.01.13 09:24, bzik wrote: >>> Minusas naminiam - parduotuvinio ilgesnis galiojimas. >>> Dabar tokiai duonai isgaut reikia i kvietinius miltus gausiai idet >>> selenu :) >> >> Galiu duot receptą batono, kuris man maišelyje dvi savaites puikiai >> stovi, nepelyja ir nėra sausas. Tik bėda, kad kiekviena duonkepė iškepa >> skirtingai. Bet tamstos berods tokia pat kaip mano. >> >> Tai sėlenų yra pirkti, kapeikas kainuoja, aš dažnai pilu į miltus, >> skanu, sveika.