taip. Kažkada laidą mačiau apie olandiškus pomidorus. Jie nugalėjo tik vienu punktu - juose buvo neįtikėtinai didelis cukraus kiekis. Apskritai Vokietijoje aš atsistebėti negaliu, kaip vaisiai, kurių konsistencija ir rodo, kad jie absoliučiai neprinokę, gali būti tokie saldūs. Citrusiniuose, granatuose net užuominą į natūralų rūgštumą ar apskritai kažkokį skonį sunku rasti. Stebuklai :) "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:ihbjle$v4i$1@trimpas.omnitel.net... > Reik pasakyt, kad patys olandai nelabai mėgsta valgyt savo pačių daržoves, teko dirbti su kelių skirtingų sluoksnių olandais, tai > jie su panieka savo parduotuvių pomidorus vadindavo water-bombs ir į burną neimdavo. Pirkdavo kassavaitiniame turgelyje suvežtus > iš Maroko, Ispanijos ir kt. Sakė bent skonis yra. Jie patys puikiai žino, kokios daržovės auginamos tose šiltnamių plantacijose > visoje Olandijoje ir kokia ten žemė be mineralų, vitaminų ir pan.