Del batono idomu. Nes didzioji dalis skanus pirma diena po kepimo, o po to sauseja, praranda skoni. Selenas naudojam. Tik seniau jei grudus sumaldavo ir ju nesijodavo (o tai dare tik pyragui), tai selenos miltuose likdavo. Ir tikra rugine duona turi but ne is parduotuviniu, svariu miltu :) "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:igm9gh$brj$1@trimpas.omnitel.net... > On 2011.01.13 09:24, bzik wrote: >> Minusas naminiam - parduotuvinio ilgesnis galiojimas. >> Dabar tokiai duonai isgaut reikia i kvietinius miltus gausiai idet selenu :) > > Galiu duot receptą batono, kuris man maišelyje dvi savaites puikiai > stovi, nepelyja ir nėra sausas. Tik bėda, kad kiekviena duonkepė iškepa > skirtingai. Bet tamstos berods tokia pat kaip mano. > > Tai sėlenų yra pirkti, kapeikas kainuoja, aš dažnai pilu į miltus, > skanu, sveika.