mada tokia dabar. Visi viska stengiasi daryt patys, nes parduotuves maiste "ten e visokie, priedai, konservantai, be to, be meiles padaryta". Ir be to maista is parduotuves perka tik "gozeliai, tinginiai ir loxai". Ingredientus reik pirkt butinai eko turgeliuose (is bedos) arba kad ukininkai atveztu, nes "nu skonis visai kitas, be trasu isauginta, ten be e ir nitratu visokiu". Jauciu dar po metu kitu prasides temos "kaip auginti vistas daugiabucio balkone", "karve po langais - laikyt pienui ar ant mesos" ir tt "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:igkd83$mms$1@trimpas.omnitel.net... >o kodėl taip madinga pirkti duonkepę, o ne duoną? Kuo tokia duona geresnė? Kaip suprantu, su duonkepe galima iškepti tik prėską > duoną? Ar galima ir teisingą, juodą ar "Palangos" :) ? > Jei taip, aš irgi pirksiu :) >