Tema: Re: Duonkepė x
Autorius: ALORA
Data: 2011-01-16 12:32:28
nežinau, išvertus iš vok. tai sausos mielės. Bet su mano pažinotom sausom mielėm tai nieko bendra neturi. Tai milteliai, kurie 
iškels viska :)

"monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message news:igu6ae$ohq$1@trimpas.omnitel.net...
> Sausas raugas?! kas čia do naujas biesas?
> Pzdc, tuoj sauso alaus sulauksim.
>
> "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:igkpcs$4fs$1@trimpas.omnitel.net...
>> niu vat ir radom priežastį - mano rūgštingumas mažas ir lietuviška juoda duona vienas iš produktų, kurių pasiilgstu labiausiai :)
>> Prėska duona - pietietiško tipo, labiau blynas nei duona
>> mielės ne blogai, bet su mielėm man moliūgų duona neiškilo, o su sausu raugu - visada iškilo. Todėl įtariu, kad sausame rauge yra 
>> daugiau, nei tik mielės
>>
>> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:igkm7v$1d7$1@trimpas.omnitel.net...
>>> O kuo blogai mielės? (Nekalbu apie jų perteklių) Juk tai visiškai natūralus dalykas. Naudoju ir mieles, ir sausą raugą. 
>>> Apskritai nelabai suprantu, ką turi omeny, sakydama 'prėska duona'. Net ir pati prasčiausia duonkepės duona buvo skanesnė už 
>>> parduotuvines, kurių mano šeima jau 1,5 metų nebegali valgyt - iškart rūgštingumas sukyla.
>>>
>>
>>
>
>