nežinau, išvertus iš vok. tai sausos mielės. Bet su mano pažinotom sausom mielėm tai nieko bendra neturi. Tai milteliai, kurie iškels viska :) "monaxas" <monaxas@delfi.lt> wrote in message news:igu6ae$ohq$1@trimpas.omnitel.net... > Sausas raugas?! kas čia do naujas biesas? > Pzdc, tuoj sauso alaus sulauksim. > > "ALORA" <alora@griauztas.cool> wrote in message news:igkpcs$4fs$1@trimpas.omnitel.net... >> niu vat ir radom priežastį - mano rūgštingumas mažas ir lietuviška juoda duona vienas iš produktų, kurių pasiilgstu labiausiai :) >> Prėska duona - pietietiško tipo, labiau blynas nei duona >> mielės ne blogai, bet su mielėm man moliūgų duona neiškilo, o su sausu raugu - visada iškilo. Todėl įtariu, kad sausame rauge yra >> daugiau, nei tik mielės >> >> "Junda" <junda@dtiltas.lt> wrote in message news:igkm7v$1d7$1@trimpas.omnitel.net... >>> O kuo blogai mielės? (Nekalbu apie jų perteklių) Juk tai visiškai natūralus dalykas. Naudoju ir mieles, ir sausą raugą. >>> Apskritai nelabai suprantu, ką turi omeny, sakydama 'prėska duona'. Net ir pati prasčiausia duonkepės duona buvo skanesnė už >>> parduotuvines, kurių mano šeima jau 1,5 metų nebegali valgyt - iškart rūgštingumas sukyla. >>> >> >> > >